SHARE

Një forcë e errët po kërcënon planetin Alfa, metropolin dhe shtëpinë e specieve të mijëra planeteve. Operatorët e veçantë, Valerian dhe Laureline duhet të garojnë për të identifikuar kërcënimin shqetësues dhe të mbrojnë jo vetëm Alfën, por të ardhmen e të gjithë universit.

Titulli origjinal: Valerian and the City of a Thousand Planets
Zgjatja e filmit: 137 Minuta
Shteti/Viti: FRA/2017
Lloji: Fantazi, Aventure
Aktorë: Dane DeHaan, Cara Delevingne, Clive Owen
Regjisori: Luc Besson

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here