SHARE

Me siguri te gjithë pyesni veten për efektet e jashtëzakonshme që shihni në filmat fantastiko-shkencor…

-Si i bëjnë? Çfarë pamje ka Hulk apo personazhet e Avatarit në të vërtetë? Po ambientet përrallore që shohim në këto filma si janë në realitet?

-Ktyre pyetjeve dhe shumë të tjerave do t’i përgjigjemi me disa foto, ku do të shihni se si janë skenat reale dhe çfarë ju serviret ju të shihni. Në këto foto kuptohet puna e vështirë e aktorit që duhet të imagjinojë një skenë që realisht nuk e ka përpara syve. Pa dashur të lëmë në hijë dhe punën mjaft të vështirë të produksionit dhe montazhierëve që realizojnë me aq shumë mjeshtëri efektet e jashtëzakonshme që na lënë me gojë hapur të gjithëve.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here