Ky ka qenë vendimi i marrë nga Komiteti i Disiplinës së UEFA-s, lidhur me pezullimin e ndeshjes Itali-Serbi mbrëmjen e 12 Tetorit në stadiumin e Genovas, prej tifozëve ultras serbë, të cilët dogjën flamurin shqiptar. Ndërkaq, është hedhur poshtë pretendimi për përjashtimin e plotë të Serbisë nga Kampionati Evropian 2012. Ndëshkimet e lartpërmendura u paraqitën nga prokurori i Konfederatës së Futbollit Europian, Leuba Jean-Samuel, para Këshillit Disiplinor të UEFA-s mbi ndeshjen midis Italisë dhe Serbisë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.