SHARE

Është për tu habitur, sepse edhe vajzat e Thumb, Aulona dhe Fatma, nuk janë ndalur për ta ndarë me ndjekësit e tyre surprizën aspak të këndshme në studion e tyre. 

Ndërkohë që thumbueset kanë marrë një tjetër sfidë të radhës si një dyshe e pandarë, të këndojnë e konkurrojnë në “C’est La Vie”, studio e tyre e Thumb ka marrë erë, në plot kuptimin e fjalës!

Një jashtëqitje, së cilës nuk i gjendet pronari… E lexuat mirë, jashtëqitje! (shihni videon)

Sigurisht, vajzat edhe këtë situatë e kanë kthyer në humor, duke e komentuar si fatsjellëse në një përiudhë kur kanë edhe një konkurrim në mesë.

Kështu që miq, mos u habisni kur ndonjë ditë të gjeni diçka të pazakontë në zyrën apo ambientin tuaj të punës, sepse vajzat na kanë paraprirë!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here