SHARE

Është e ditur tashmë se pas një pune të suksesshme ka lodhje, djersë të derdhura e shumë netë pa gjumë, por për klipin ‘No I Love Yous’ sfidat kanë shkuar deri në dhomën e urgjencës së spitalit.

Këtë ngjarje e ka bërë të ditur vet regjisori i klipit, Aaron Bertrand, duke e ndarë me ndjekësit e tij faqen e Facebook, i cili shkruan:

“*Punë e Re*, shihni videon që për fat të keq mu desh ta drejtoja nga dhoma e urgjencës. Nuk është shaka, një falenderim i madh për skuadrën time, FaceTime, IMessage dhe të gjithë grupit që u bënë bashkë për të zbatuar vizionin.”, trasmeton radionrg.al

Epo edhe nga spitali, regjisori ka ditur të godasë! Na duhen shembuj të till në këtë sezon gripi ku të gjithë justifikohen…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here