SHARE

Kishim kohë që prisnim një projekt të ri të saj…

E kemi fjalën për këngëtaren Elina Duni, e cila ka nisur vitin e ri duke publikuar një këngë të re.

Kënga titullohet “Aksham” ne bashkëpunim me Marc Perrenoudin, David Enhcon, Florent Nissen dhe Fred Pasquan.

Gjithashtu, ajo përmes një postimi në Facebook ka shpalosur datat e koncerteve që do t’i mbajë në Francë dhe Zvicër:

Më 27.02. 2018 në Sunset Sunside Jazz Club, Paris

Më 28.02.2018 në Le Jam, Marseille, Francë

Më 02.03.2018 në La Spirale, Fribourg, Zvicër

Më 03.03.2018 në Nova Jazz, Yverdon, Zvicër

Më 04.03.2018 në City Club, Pully, Zvicër

Shijoni këngën e saj në klipin më poshtë:

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here