SHARE

Organizata “Të ndryshëm & Të Barabartë” në partneritet me RGS Motra e Bariut Te Mire dhe “Franziskanerinnen von der Ewigen Anbetung, Olpe” me qëllim rritjen e ndërgjegjësimit mbi trafikimin në persona lancon për herë të parë këngën “Jeto”, realizuar në bashkëpunim me këngëtaren e njohur Juliana Pasha, Kompozitor Adi Hila, Teksi Olti Curri.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here