SHARE

Të thërrasësh një hidraulik për të zëvendësuar një lavaman, tualet, apo për të rregulluar lavatriçen mund të jetë ndonjëherë e kushtueshme, por justifikohet nëse puna shkon ashtu siç duhet dhe ju jeni të kënaqur.

Megjithatë jo të gjithë e bëjnë punën ashtu siç duhet, madje punët e disave prej tyre janë më tepër fryt i imagjinatës së tyre për zgjidhje sesa një zgjidhje reale.  Nga vendosja e dy lavamanëve në të njëjtën banjo, tek modifikimet e çuditshme për të mos shpenzuar shumë, padyshim që punët e këtyre hidraulikëve mund të quhen si më të dështuarat.

Advertisement

Leave a Reply