Matthew McConaughey është një poet “shumë high” në filmin e ri

Bëhuni gati për rikthim e regjisorit Harmony Korine, 6 vjet pas “Spring Breakers” me një film që me sa duket do na lere me “pasoja”.

“The Beach Bum”, filmi që bëri bashkë Matthew McConaughey, Snoop Dogg, Zac Efron dhe Isla Ficher, pritet të vijë së shpejti.

 Matthew McConaughey është në rolin e një poeti “high” gjatë gjithë kohës duke na kujtuar një gërshetim personazheve të filmave “The Big Lebowski” dhe “Fear And Loathing In Las Vegas”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.