SHARE

Një nga shkaktarët kryesorë të ndarjes në çift është tradhtia. Në ditët e sotme meshkujt dhe femrat tradhtojnë po njësoj, ndryshe nga kohë më parë ku meshkujt shiheshin si gjinia më e pabesë. Sipas studimeve të kryera së fundmi, për të zbuluar shkaqet që e shtyjnë dikë të tradhëtojë, ekspertët kanë arritur në një konkluzion të habitshëm.

Në vitin 2017, arsyeja që i shtyn njerëzit drejt tradhtisë është dëshira për tu ndjerë të pavarur. Në një marrëdhënia ka periudha kur njëri prej partnerëve ndihet i mbytur dhe i paplotësuar nga partneri tjetër, dhe kështu dëshira për të qënë i pavarur nga askush e shtyn drejt këtij akti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here