SHARE

Elvana Gjata ka publikuar sot, prapaskenat e xhirimeve të Forever is Over. Në një periudhë ku anembanë janë duke u festuar #thanksgiving, duket se edhe Elvana e kishte një mesazh falenderimi enkas për këtë ditë. Dhe sigurisht ajo e bëri në një mënyrë shumë të veçantë si gjithmonë 🙂

Në këto filmime, gjithashtu janë përfshirë disa momente të një interviste me regjisorin Richard Paris Wilson dhe artisten Elvana Gjata. Për më shumë, ndiqni VIDEO.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here