Koveri i albumit do të jetë kjo foto e Madonnës në stilin vintage e trajtuar në pop art nga një artist street pop Mr. Brainwash. Kutia do të përmbajë dy disqe me hitet e vjetra plus dy të reja, midis të cilave dhe “Celebration” e gjthashtu edhe nje DVD. Të gjitha këngët janë rimasterizuar për këtë rast përmendim “Everybody”, “Express Yourself”, “Vogue” dhe “4 minutes”. Për momentin presim singëllin “Celebrate” që do të publikohet në filim të gushtit së bashku me një video të xhiruar së fundmi në Milano me regji të Jonas Akerlund.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here