Cardi B dhe makinat e saj luksoze!

Sa Lambo i duhen një çifti? Për Cardi B dhe reperin Offset nuk mjafton vetëm një, por duhet një garazh i tërë. Reperja e suksesshme ka publikuar disa video nga garazhi për të treguar blerjen më të re. Garazhi gjigand është i mbushur me makina luksoze të firmave të ndryshme. Për disa mund të jenë të panevojshme, por për ta është një hobi më vete harxhimi i parave në mjete luksi./revistawho.com

This slideshow requires JavaScript.