SHARE

E vërteta mbi historinë e pathënë të reperit, aktorit, poetit dhe aktivistit Tupac Shakur.

Titulli origjinal: All Eyez on Me
Zgjatja e filmit: 140 Minuta
Shteti/Viti: USA/2017
Lloji: Biografi, Dramë, Muzikfilm
Aktorë: Demetrius Shipp Jr., Danai Gurira, Katerina Graham
Regjisori: Benny Boom
Advertisement

Leave a Reply