SHARE

Ndodh që ju të jeni shumë të dashuruara pas mashkullit tuaj, por ka disa anë të tuat që ai thjesht nuk i duron dot dhe nuk po guxon ende t’i thotë.

Jeni emocionale
Meshkujt me të vërtetë e urrejnë kur femrat bëhen emocionale në lidhje me absolutisht çdo gjë. Askush nuk është i përsosur, por femra që është vazhdimisht në gjendje histerike krijon shqetësim.

Keni një jetë, por duhet të silleni gjithmonë rreth tij!
Burrat nuk mund të pranojnë që femrat të vazhdojnë të gëzojnë hobit e tyre, ndërsa janë në një marrëdhënie. Kur ai bëhet pjesë e botës së saj, kjo vë shumë presion mbi të. Ai ndjehet sikur është përgjegjës për lumturinë e saj dhe ndjenjën për ta përmbushur, e cila nuk është e drejtë e një personi.

Shumë e pavarur
Ndërsa pavarësia është cilësi që burrat admirojnë tek një femër, kur është me tepricë mund të shkaktojë më shumë dëm sesa dobi.

Jeni tepër xheloze
Burrat urrejnë gruan që është xheloze dhe veprojnë çmendur për shkak të saj.

Krahasoni atë me të tjerë
Burrat urrejnë kur gratë krahasojnë atë me tjetër njeri.

Shumë kohë që të visheni
Ose kur thjesht thoni se nuk keni asgje çfarë të vishni…

Pazari me orë të stërzgjatura
Pazari me një vajzë është një prej “dënimeve” më të rënda për një djalë. Kjo sidomos kur 24 orë nuk janë të mjaftueshme për një femër për të blerë një palë të brendshme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here