“Ndaloni së gënjyeri, ju nuk jeni 15 vjeç”! Fansat kanë reaguar kur Kim Kardashian ka postuar foto të rralla të saj si adoleshente, por ndjekësit e saj nuk e besojnë dhe thonë se ajo duket e njëjtë.

Ajo është një nga personazhet që ka numrin më të madh të ndjekësave në Instagram, me rreth 102M. Por, Kim Kardashian ka lënë me gojën hapur fansat e saj kur ka postuar foto që ishin kujtime nga jeta e saj si adoleshente.

Ndjekësit thonë se Kim ka ndryshuar shumë për këto vite. Madje disa prej tyre komentojnë se ajo edhe ka gënjyer për këtë fakt.

Hmmm…! Ju si mendoni?